Nieuwsbrieven


Bent u nieuwsgierig naar de ontwikkelingen van Landgoed De Prinsenkamp of vindt u het leuk om bepaalde vlees- of wijnweetje te lezen, bekijk dan onze nieuwsbrief. Iedere nieuwsbrief zetten wij online, wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, laat het ons weten!

 

Onderstaand ziet u van iedere maand een nieuwsbrief.

Download
Kerstvoorproefje
AANBIEDINGEN!
Kerstvoorproefje!.html
HTML-document 104.3 KB
Download
Oktober/november 2019
De paddenstoel
Herst
Heinrich in de aanbieding
oktober_november 2019 .html
HTML-document 91.8 KB
Download
September 2019
R in de maand
Aanbieding gehakt
2e snee hooi
September 2019.html
HTML-document 88.7 KB
Download
Nieuwsbrief juli 2019
'van gras naar baal'
Hittestress
Wraps
Wijnwereld met Michel van Tuil
Nieuwsbrief juli 2019.html
HTML-document 80.3 KB
Download
Nieuwsbrief juni 2019
Lichtende nachtwolken
Een ruim vleesaanbod
Hooien toen en nu
Famille Perrin
Nieuwsbrief juni .html
HTML-document 90.0 KB
Download
Nieuwsbrief mei 2019
Grasgevoerd of graangevoerd?
Schotse Hooglander naar de slacht
Wijnproeverij bij Landgoed Salentein
Mei op Landgoed de Prinsenkamp .html
HTML-document 98.5 KB
Download
Nieuwsbrief april 2019
Nieuwsbrief April.html
HTML-document 76.0 KB
Download
Nieuwsbrief februari/maart
Nieuwsbrief Februari 2019.html
HTML-document 84.1 KB
Download
Nieuwsbrief december
kerstnieuwsbrief.html
HTML-document 122.3 KB
Download
Nieuwsbrief november 2018
Nieuwsbrief november 2018.html
HTML-document 62.7 KB
Download
Nieuwsbrief Winter 2017
Feestelijke champagnes
Stoofpotje met varkenslapjes
Mangalica (Hongaarse Wolvarken)
Nieuwsbrief winter 2017.html
HTML-document 59.7 KB
Download
Nieuwsbrief Herfst 2017
Nieuw natuurvlees
Quinta de Maritávora
Recept van de maand (Hachee)
Natuurvleespakketten te koop
Nieuwsbrief november 2017 (1).html
HTML-document 61.3 KB
Download
Nieuwsbrief Zomer2017
Zwelen
Omega3
Steak tartaar met truffelmayonaise
Nieuwe Italiaanse wijnen (Tenuta San Guido)
Nieuwsbrief zomer 2017.html
HTML-document 60.6 KB
Download
Nieuwsbrief Voorjaar 2017
Op weg naar CO2-neutraal
Vleescursus
Waardering van vet
Recept van Gert-Jan Kiers
Bijzondere wijn
Nieuwsbrief voorjaar 2017.html
HTML-document 79.7 KB
Download
Februari / maart 2017
Informatie over het gebruik van boter of olie.
Nieuwsbrief februari_maart 2017.html
HTML-document 69.7 KB
Download
Januari 2017
Met een prachtig recept van Jamie Oliver.
Nieuwsbrief januari 2017.html
HTML-document 58.8 KB
Download
November / december 2016
Informatie over rode wijn in de winter. En een collage van alle prachtige momenten van 2016.
Nieuwsbrief november_december 2016.html
HTML-document 62.0 KB
Download
Oktober 2016
Met alle achtergrondinformatie over Weingut Heymann-Löwenstein.
Nieuwsbrief augustus 2016.html
HTML-document 50.2 KB
Download
Augustus / September 2016
Geboorte van een kalf, Landgoed Esveld en het ossen van een stier zijn de weetjes van deze nieuwsbrief.
Nieuwsbrief augustus 2016.html
HTML-document 50.2 KB
Download
Juli 2016
Informatie over speciale delen zoals: de muis, het ezeltje en de neppe sukade.
Nieuwsbrief juli 2016.html
HTML-document 72.0 KB
Download
Juni 2016
Al eens van een voedselbos gehoord?
Nieuwsbrief juni 2016.html
HTML-document 48.3 KB
Download
April / Mei 2016
Al eens over ons experiment met het Bloemstuk gelezen?
Nieuwsbrief april 2016.html
HTML-document 52.1 KB
Download
Maart 2016
Weet u wat de herkomst van het dier voor invloed heeft op de malsheid van het vlees? Zo niet, lees het hier nog eens terug!
Nieuwsbrief maart 2016.html
HTML-document 60.3 KB
Download
Januari / februari 2016
Wakker Dier, 'een gezonde keuze' en informatie over de Schotse Hooglander, lees het hier!
Nieuwsbrief Januari 2016.html
HTML-document 69.6 KB